SİYASET

MEMLEKET PARTİSİ’NDE İLK SEÇİM

Memleket Partisi Batman 1. Olağan İl Kongresi, MYK üyesi Osman Serkan İleri’nin katılımıyla Grand Hasankeyf Otel’de gerçekleşti. Yapılan kongrede İl Kurucu Başkanı Adnan Yaşar tekrar başkanlığa seçildi.

MEMLEKET PARTİSİ’NDE İLK SEÇİM
01-09-2021 15:36
BATMAN
Google News

Kongrede konuşan MYK üyesi Osman Serkan İleri “Memleket Partisi adım adım büyüyor. Biz 4 Eylül ‘de Sivas Kongresi yıldönümünde yıla çıktık. 1 senedir yollardayız. Önce Güneydoğu’dan başladık. Biz şimdi bu ziyaretlerin sene-i devriyesini yapıyoruz. Bu arada partileştik. Türkiye’de bir sürü parti kuruldu. Bunun bir sebebi var, çünkü muhalefette bir eksiklik var. Muhalefet, iktidarın bu kadar kötü gidişatına rağmen bir türlü deviremiyor. Biz bunu devirebileceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Yapılan kongrede il yönetiminde Aydın Aku, Recep Kandemir, Bayra Taşdemir, Tuncay Yaşar, Hüseyin Akkuş, Cemal Akkuş, Şükran Aras, Mazlum Çırpan, Ahmet Yavuz, Nurcan Beyaz, Derya Berktaş, Esma Ada, Büşra Şenyılmaz, Cengiz Yüksel, Mahsum Akkuş, Aylin Yaşar, Fatma Kader Kargı, Filiz Kovancı ve Ömer Ayna yer alırken, Kurultay Delegeliklerine ise Adnan Yaşar, Kamil Akti, Sevim Aras, Vahdettin Erol, Tuncay Yaşar, Hüseyin Akkuş, Derya Berktaş, Aydın Aku, Esma Ada seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete