SİYASET

“Memlekete hizmet, bizim vazifemiz”

Raman Der ve Batman Petrolspor Taraftar Grubu Vikingleri ziyaret eden Hüda Par Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, talip oldukları her makamın memlekete ve insana hizmet için olduğunu kaydetti.

“Memlekete hizmet, bizim vazifemiz”
24-02-2024 14:55
24-02-2024 14:58
BATMAN
Google News

MİLLETVEKİLLİĞİ RİCA MAKAMIDIR

Ramanlı, Raman Der ve Batman Petrolspor Taraftar Grubu Vikingleri ziyaret etti. İlk ziyaretini Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Raman Der) Başkanı Ferzent Turan’a gerçekleştiren Ramanlı “Milletvekilliği rica makamıdır. Belediye Başkanlığı ise icra makamıdır. Yani iş yapma makamıdır. Biz memleketimiz için birçok proje ürettik, üretmeye devam edeceğiz. Yalnız ürettiğimiz projelerimizi bakanlıklara veya ilgili kurumlara rica edebiliyoruz. Belediye başkanlığı bizim hedefimiz değil. Halkımız için yapacağımız hizmetlerin sadece bir aracıdır” dedi.

SEÇİM, HİZMET EDECEK KİŞİYİ SEÇTİĞİMİZ BİR KAPIDIR

Daha sonra Batman Petrolspor Taraftar Grubu Vikingleri ziyaret eden Ramanlı “Memleketimiz için bir araya geldikçe ve fikir farklılıklarımız kenara bırakıp memleket için taş üstüne taş koyan değerlidir. Seçim günü kıyamet kopmayacak. Hepimiz seçimden sonrası tekrar birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Seçim bizim sadece hizmet edecek kişiyi seçtiğimiz bir kapıdır” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete