GÜNDEM

“Memleketimize gönül borcumuz var”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısına katıldı.

“Memleketimize gönül borcumuz var”
03-12-2023 14:22
03-12-2023 14:24
BATMAN
Google News

TEŞVİKLER, İL BAZLI VERİLMELİ

Kristal Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte, şehrin ekonomisi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Batman'ın ileri seviyeye gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun Batman için bir şans olduğuna işaret eden Nasıroğlu, Batman'ın başlıca sorunlarına da değindi. Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB sitelerinin kurulması ve Batman'ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren başkan Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvikin bölgesel değil il bazında verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

BATMAN’I KALKINDIRALIM

Programda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise “Adım adım şehrimizi geleceğe taşımak için hep birlikte hareket etmeliyiz. Hep birlikte şehrimiz için değer üretelim. Bizim sivil toplum örgütlerinden beklentimiz, ilin gelişmesi için çaba göstermeleri, proje üretmeleri, imkanları ölçüsünde istihdama destek olmalarıdır. Hep beraber Batman'ı kalkındıralım ve el ele verip güzel işlere imza atalım. Hep beraber Batman'ı güzel yerlere taşıyalım. Bu hepimizin memleketimize olan borcudur. Hepimiz kendi çapımız da bu kıymetli topraklara bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Çünkü buraya gönül borcumuz ve sevdamız var. Geçmişe dönüp baktığımızda, geçmiş ile bugünü kıyasladığımızda arada dağlar kadar fark var. Şuan iyiye doğru giden bir gidişat var. Bu olumlu gidişatın çıtasını daha yukarıya taşımak ve geçmişte yaşanan travmaları tekrar yaşamamak adına çok çalışmamız lazım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete