SASON

“MEMOLİ” ASLEN SASON’LU MU?

“MEMOLİ” ASLEN SASON’LU MU?

“MEMOLİ” ASLEN SASON’LU MU?
19-10-2014 20:02
Google News

İstanbul Üniversitesi’nde iki yıldır polis kıyafeti, copu, kelepçesi, telsizi ve kelebek bıçağıyla görev yapan Memoli lakaplı kişinin, aslen Sasonlu olduğu ortaya çıktı.

İddialara göre İstanbul Emniyetinde görev yapan Sasonlu Polis Memuru Serkan K. İstanbul Üniversitesi’nde çıkan olaylara ön safhada müdahale eden Memoli lakaplı kişinin Sasonlu olduğunu tespit etti.

POLİS VE ÖĞRENCİLER ONA MEMOLİ DİYOR

Sasonlu olduğu öne sürülen Memoli hakkında çıkan haberlerde “Tıpkı bir polis gibi pantolonunun kemerine asılı kelepçesi ve plastik copu var. Polis telsizine pek benzemese de anonsları dinleyebileceği sarı renkli bir telsiz sürekli elinde. Aynı zamanda zaman zaman eylem yapan öğrencilere doğrulttuğu bir kelebek bıçak da her zaman üstünde. Memoli üniversite çevresindeki karakola ve polis noktalarına kolaylıkla, elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor, üniversite içinde ya da önünde yapılan öğrenci eylemlerine polisle birlikte müdahale ediyor. Polisin coplu müdahale yaptığı durumlarda elinde copuyla onu en ön saflarda görmek mümkün” ifadeleri kullanıldı.

O BURANIN DELİSİ

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinden Gizem A. “Memoli’nin copundan nasibini alanlardan biriyim. O gün her günkü gibi çadırımızı açmıştık. Polis kapatmamızı istedi. Sonra zabıta özel güvenlik elemanlarının yardımıyla çadırımızı söküp götürdü. Memoli denilen kişi astığımız afişleri, dövizleri almış götürüyordu. Elinden almak için ona doğru yöneldim. O sırada copunu çıkardı, koluma ve omzuma vurmaya başladı. Burada polis gibi davranıyor. Karakolda bu adamın kim olduğunu sorduk. O buranın delisidir diyerek alaylı bir cevap verdiler” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete