GÜNDEM

Memur Sen’de 55. buluşma

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, Antalya’da gerçekleştirilen 55. Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.

Memur Sen’de 55. buluşma
11-12-2022 13:37
11-12-2022 13:38
Google News

Toplantı, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra 81 il başkanının katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Önlü, toplantıda sendikal çalışmaların değerlendirildiği, eğitim çalışanlarının sorunlarının ve sorunların çözümüne ilişkin önerilerin görüşüldüğünü söyledi.

Kısa bir süre önce üyelerin desteği sonucu Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanlığına seçildiğini vurgulayan Başkan Önlü “Yakın zamanda devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız. Önümüze tüm üyelerimizin sorunlarını koyup çözüm üretmek için ekip olarak çalışıyoruz. Dosyamızla Antalya’da geniş bir katılımla gerçekleştirilen. Başkanlar Toplantısına katıldık. Orada söz aldık. Toplantıda, eğitim çalışanlarının durumu, alan değişikliği, yönetici atama, şube müdürü, şef, memur ve hizmetli çalışanlarımızın mali ve özlük hakları, promosyon gibi bir çok konuyu dile getirdik” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?