TEKNOLOJİ

Mercusys’ten Çift Bantlı

Bütçe dostu ağ markası Mercusys, yeni, güçlü bir Wi-Fi sinyal genişleticiyi satışa sunuyor. ME50G model ürün, evlerdeki Wi-Fi sinyal alanını kolayca genişletiyor. Yüksek Wi-Fi hızlarına sahip olan ürün aynı zamanda Gigabit hızda kablolu bağlantı desteğine de sahip.

Mercusys’ten Çift Bantlı
11-04-2023 11:27
11-04-2023 11:26
Google News

11 Nisan 2023–Türkiye pazarında bütçe dostu, kaliteli ağ ürünleriyle kısa sürede iyi bir yer edinen Mercusys, Wi-Fi sinyal genişletici ailesine güçlü yeni bir üye ekliyor. Çift bantlı, yüksek Wi-Fi hızlarına sahip ve güçlü antenleriyle sinyalleri daha geniş bir alana dağıtabilen ME50G modeli, Nisan ayı sonunda Türkiye’de satışa sunulacak.

 Prize takılarak kullanılan ve modemden aldığı Wi-Fi sinyalini bulunduğu noktada tekrarlayarak evin diğer bölümüne ileten Wi-Fi sinyal genişletici, kolayca kuruluyor ve evdeki Wi-Fi ölü bölge sorununu çözüyor. Çift bant desteği olan ME50G, yüksek kablosuz hızlar sunuyor. 4K film, online oyun gibi yüksek hız gerektiren uygulamalar için 5 GHz bandında 1300 Mbps hıza ulaşabilen ürün, e-posta, web’te gezinti gibi uygulamaları ise 600 Mbps hıza ulaşabilen 2.4 GHz bandına yönlendiriyor. Böylece toplamda teorik olarak 1900 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor.

 Dört Anten ile Geniş Kapsama AlanıMercusys ME50G sinyal genişleticinin üzerinde dört adet yüksek kazançlı anten yer alıyor. Bu güçlü ve ayarlanabilir antenler sayesinde Wi-Fi sinyallerini daha geniş bir alana aktarabilen ürün, doğru konumlandırıldığında evdeki Wi-Fi sinyal sorununu kolayca çözüyor; üstelik yüksek hızlarda, çift bantlı bir Wi-Fiağı oluşturuyor.

 Bu tür cihazlardan iyi verim alanıbilmesi için cihazın doğru yere yerleştirilmesi önemli. ME50G üzerinde yer alan akıllı sinyal göstergesi, kullanıcılara doğru yerin bulunması konusunda yardımcı oluyor. Sinyal göstergesinin yeşil renkte olduğu bir noktadaki prize takılan cihaz WPS tuşu sayesinde kolayca modemle eşleştiriliyor ve kurulum tamamlanıyor. Android ve iOS destekli Mercusys uygulaması da kurulum için yol gösteriyor. Kurulum sonrasında kullanıcılar her tür ayarı, denetimi bu uygulamadan yapabiliyor.

 Gigabit Kablolu Bağlantı Desteği

ME50G sinyal genişletici, aynı zamanda erişim noktası moduna da sahip. Ürün üzerinde bir adet gigabit Ethernet girişi yer alıyor. Bu sayede kablolu internet ağı kablosuz ağa dönüştürülebiliyor. Aynı zamanda bu giriş kablo ile ağa bağlanan cihazların gigabit hızda bağlantı yapmasını da sağlıyor.

Uyarlanabilir Yol Seçimi, Yüksek Hız Modu gibi gelişmiş özelliklere sahip olan Mercusys’in yeni Wi-Fi sinyal genişleticisi 819 TL (KDV dahil) fiyatlasatışa sunulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete