YAŞAM

Mercusys’ten Gigabit Hızda Yeni Yönlendirici

Mercusys, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlar sunan MR30G yönlendiricisini satışa sundu. Yüksek hızın yanı sıra geniş kapsama alanı sunan ürün, kolay kurulup yönetiliyor ve IPTV desteğine de sahip.

Mercusys’ten Gigabit Hızda Yeni Yönlendirici
19-09-2022 09:37
19-09-2022 09:51
BATMAN
Google News

19 Eylül 2022 –Bütçe dostu ürünleriyle Türkiye pazarında kısa sürede iyi bir yer edinen Mercusys,yönlendirici (router) ailesine yeni bir model ekledi.MR30G model yönlendirici 802.11ac Wi-Fi standardını destekliyor ve toplamda 1200 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Aynı zamanda Gigabit bağlantı noktaları olan ürün, kablolu bağlantıda da yüksek hızlar ile bir evin ihtiyacını rahatlıkla karşılıyor.

Çift kanallı (dual band) ürün, 5 GHz bandında 867 Mbps, 2.4 GHz bandında ise 300 Mbps kablosuz hızlara sahip. MU-MIMO teknolojisi sayesinde daha fazla cihaza bağlantı desteği sunan MR30G, ağ verimliliğini artırıyor. Aynı zamanda Wi-Fi kapsama alanını da genişleten yönlendirici üzerinde dört adet 5 dBi’lik anten bulunuyor. Bu güçlü antenler ve hüzmeleme (beamforming) teknolojisi sayesinde standart bir evin her yerinden Wi-Fi’a ulaşmak mümkün oluyor. 

Gigabit hızda Kablolu Bağlantı

Mercusys MR30G, ağa kablo ile bağlanabilen akıllı TV, oyun konsolu gibi cihazların yüksek hızda ağa erişmesini sağlıyor. Yönlendirici üzerinde 3 adet (biri WAN) Gigabit bağlantı noktası yer alıyor. Böylece hem kablosuz hem kablolu bağlantıda yüksek hızlar elde ediliyor ve aynı anda farklı cihazlar güçlü bir şekilde ağa erişebiliyorlar.

Yönlendirici modunun yanı sıra erişim noktası (access point) olarak da işlev gören ürün, ağın yönetimini kolaylaştırıp güvenliğini artıran özelliklerle donatılmış durumda. Güçlü ebeveyn denetimleri sayesinde özellikle çocukların sanal ortamdaki güvenliğini kolayca sağlayabiliyor. Misafir Ağı uygulaması ve seçilen cihazlara öncelik verebilmesi gibi özellikler ile ağın kontrolü mümkün oluyor.

Çok sıkı ve titiz testlerden geçerek satışa sunulan Mercusys MR30G’nin tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 39 USD olarak açıklanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete