EKONOMİ

Mercusys’ten Güçlü, Yeni Mesh Wi-Fi Çözümü

Evlerdeki Wi-Fi sorunları için en etkili çözüm olan Mesh sistemlerine bir yenisi eklendi. ‘Bütçe Dostu’ Mercusys, Halo H30G model Mesh çözümünü satışa sundu.

Mercusys’ten Güçlü, Yeni Mesh Wi-Fi Çözümü
18-05-2022 03:30
18-05-2022 10:57
BATMAN
Google News

18 Mayıs 2022 – Son dönemde talebi giderek artan ve evlerdeki Wi-Fi sorunları için en etkili çözüm olan Mesh sistemlerine bir yenisi eklendi. Geniş kapsama alanı, kesintisiz bağlantı imkanı, aynı ağ adı ve şifresi ile ağı genişletme özelliği gibi nedenlerle giderek daha fazla tercih edilen Mesh Wi-Fi çözümleri, evlerdeki kalın duvar, koridor, geniş ve dağınık alan gibi her tür yapısal sorunda iyi sonuç veriyor.

Bütçe Dostu ağ markası olan Mercusys®, Mesh çözüm ailesini genişletiyor. Giriş seviyesi modellerin yanı sıra yeni satışa sunulan Halo H30G gibi daha gelişmiş teknik özelliklere sahip, uygulama aracılığıyla kolay kurulan ve yönetilen Mesh çözümleriyle kullanıcılara seçenek oluşturuyor.

Halo H30G modeli, geniş kapsama alanına sahip ve yüksek bağlantı hızları sunuyor. 260 m2’ye kadar kapsama sağlayabilen (normal şartlar altında) ürün, iki ya da üç birimden oluşan paketlerle satışa sunulmuş durumda. Daha küçük evlerde iki birimli paket yeterli olurken, geniş evlerde üç birimden oluşan paket öneriliyor.

Kesintisiz bağlantı, yüksek Wi-Fi hızı

Mercusys Halo H30G birimleri, birleşik bir sistem olarak çalışıyor. Evde dolaşırken bağlı olunan birimden uzaklaşıldığında otomatik olarak diğer birime bağlanılıyor ve kullanıcılar bu geçişi hissetmiyorlar. Böylece geniş alanda, kesintisiz Wi-Fi bağlantısı elde ediliyor.

Çift kanal desteğine sahip olan Mercusys’in yeni Mesh çözümü, toplamda 1300 Mbps’ye varan hızlara ulaşabiliyor. 100 cihaza kadar bağlantı desteğine sahip olan ürün, performansı düşürmeden çok sayıda cihazın ağa bağlanmasına olanak veriyor.

Halo H30G birimlerinin her birinde 2 adet 1G WAN/LAN bağlantı noktası yer alıyor. WAN/LAN bağlantıyı otomatik algılayabilen ürün, bu sayede kablo ile ağa bağlanan cihazların da yüksek hızlarda erişimini sağlıyor.

Mercusys uygulaması ile (Android ve iOS destekli) dakikalar içinde kurulup bir Mesh ağı oluşturan cihazlar, yine bu uygulamadan kolayca yönetilebiliyor. Bağlı cihaz kısıtlama, ebeveyn denetimi, misafir ağı oluşturma gibi tüm işlemler akıllı telefonlardan bu uygulamayla birkaç dokunuşla yapılabiliyor.

Özelliklerine oranla uygun fiyata sahip olan Mercusys Halo H30G’nin iki birimli paketinin tavsiye edilen satış fiyatı 94 USD (KDV dahil) olarak açıklanıyor.(

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete