SPOR

Mersin TTF Başkanı Cengiz Tenis Turnuvaları Hakkında Konuştu

Mersin Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz, tenis branşında yaşanan gelişmeleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu

Mersin TTF Başkanı Cengiz Tenis Turnuvaları Hakkında Konuştu
17-03-2024 03:40
16-03-2024 14:32
Google News

Mersin Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz, tenis branşında 2023'ün başarılı geçtiğini belirterek, uluslararası kupa kazanan sporcuların sayısının arttığını ve başarıların sürekli olarak yükseldiğini ifade etti.

Geçen yıl düzenlenen 470 ulusal ve uluslararası turnuva ile Türkiye'nin en fazla organizasyona ev sahipliği yapan ülke olduğunu söyleyen Cengiz, 2024 hedeflerinin daha fazla başarı elde etmek olduğunu belirtti.

Cengiz, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Sporu tabana yayma" prensibi doğrultusunda tenisi yaygınlaştırmak için çalışmalar yaptıklarını ve altyapıdan yetişen sporcuların milli takımda gösterdikleri başarıların önemini vurguladı. Ayrıca, Bakanlığın tesisleşme noktasında her il ve ilçede tenis kortları inşa ettiğini ve sporcuların desteklendiğini belirtti.

Cengiz, dünyanın en iyi sporcularını yetiştirebileceklerine olan inancıyla çalıştıklarını ve büyük turnuvalar organize ederek sporcuların gelişimini desteklediklerini ifade etti.

Tenis branşında Türkiye'nin uluslararası arenada daha fazla yer alması ve daha büyük başarılar elde etmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete