GÜNDEM

Merve Nur Uçar, Batman’ı gururlandırdı

İstanbul Tıp Fakültesi’nde okul birincisi olan Batmanlı Merve Nur Uçar, memleketini gururlandırdı.

Merve Nur Uçar, Batman’ı gururlandırdı
22-06-2022 17:48
22-06-2022 21:48
BATMAN
Google News

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 195. Mezuniyet Töreni'ni gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni'nde Batmanlı Merve Nur Uçar, okul birincisi olarak kürsüye çıktı. Törene, okula birinci olarak giren ve okulu birincilikle tamamlayan Batmanlı Merve Nur Uçar’ın konuşması damga vurdu. Hocalarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Genç Doktor Merve Nur Uçar “Aynı okuldan mezun olmanın gururuyla yetinmeyip yeni Aziz Sancar’lar olacağız. Şu an yurtdışında var olan imkânları ülkemize kazandıracağız. İlim yolunda var gücümüzle çalışacağız. Rasim Özdenören’in deyimiyle, hem bu deveyi güdecek, hem bu diyarda kalacağız. Çünkü devede bizim diyarda” dedi. Genç Doktor Uçar’ın konuşması dakikalarca alkışlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Dr.Abdullah yıldız
Dr.Abdullah yıldız 2 yıl önce
Genç doktor meslektaşımızı ve konuşmasına alkışlarıyla destek veren tüm arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bir önceki yorumcu arkadaşımızın ifade ettiği gibi, Batman bu ve buna benzer haberlerle anılmalı.
Batmani
Batmani 2 yıl önce
Batman'ın ismi işte bu tip üstün başarılar ile anılmalı, duyulmalı. Türkiye'nin en iyi Ünv ve en iyi fakültesine 1. girip yine 1.likle bitiren bu kızımız Batman'ın ismini zirveye taşıdı. Yürekten kutlar Anne-Babasını tebrik ederiz
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete