GÜNDEM

MESİRE ALANI DOLDU TAŞTI

Batman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) desteğiyle Kıra Dağı'nda 500 bin metrekarelik alana yapılan mesire alanı, hafta sonu doldu taştı.

MESİRE ALANI DOLDU TAŞTI
08-05-2018 21:15
Google News

Batmanlılar, hafta sonu Beşiri Kıra Dağı’ndaki mesire alanında piknik yaparak güneşli havanın tadını çıkardı.

“KAMELYA SAYISI ARTTIRILSIN”

Hafta içi yoğun iş temposunun ardından vatandaşlar, dinlenmek için hafta sonu piknik alanlarını tercih ediyor. Kıra Dağı Mesire alanına giden vatandaşlar, aileleriyle birlikte barbekülerin başında kebap pişirip, dinlenerek, keyifli zaman geçiriyor. Baharın tadını çıkarmak için hafta sonu mesire alanına gelen vatandaşlar boş kamelya bulamadı. Kamelya sayısının artmasını isteyen vatandaşlar, “hafta sonu ailemizle birlikte piknik yapmak için buraya geldik. Biraz geç geldiğimiz için boş kamelya bulamadık. Alan çok güzel, ailemizle rahat bir piknik yapabilir ama kamelya sayısı az olduğu için toprak alanda piknik yapmak zorunda kaldık. Kamelya sayısının arttırılmasını istiyoruz” dedi.

“YABANİ OTLAR VE TUVALETLER TEMİZLENSİN”

2 milyon 750 Bin TL’ye mal olan mesire alanında, çevre düzenlenmesinin yapılması, yabani otların ve tuvaletlerin temizlenmesini de isteyen vatandaşlar “Mesire alanımız çok güzel ama bakım yapılmıyor. Tuvaletler çok kirli. Birkaç temizlikçi tutulabilir. Ayrıca güvenlik probleminde yaşanmaması için birkaç güvenlik personeli de tutulmalı” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13 Mayıs 2024 e-gazete