EĞİTİM

Meslek Liseliler, köyleri geziyor

Batman'ın Beşiri İlçesinde Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, köy okullarındaki çocuklar için etkinlik gerçekleştiriyor.

Meslek Liseliler, köyleri geziyor
10-06-2022 15:14
10-06-2022 15:16
BATMAN
Google News

Batman Beşiri Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince hayata geçirilen Ablalardan Kardeşlere Sevgi Yumağı Projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler, köy okullarını ziyaret ediyor. Okullarda öğrencilerle bir araya gelen meslek lisesi öğrencileri, küçükler için çeşitli etkinlikler yapıyor. Etkinlikle eğitici materyallerle çocuklarla oyunlar oynayan liseliler, yüz boyama etkinlikleri yapıyor, kırsaldaki öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenmelerini sağlıyor.

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şah Orhan “Okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğrencileri, köy çocukları için çeşitli yiyecekler hazırladı. Öğrencilerimiz çocuklara sunum yaptı. Başta öğrencilerim olmak üzere köy çocuklarının eğlendiğini görmek bizi de mutlu ediyor. Köy okullarımızda bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı mutlu ederek onları daha fazla eğitime katmaya çalışıyoruz” dedi. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Sevcan Anlaoğlu da Yontukyazı Köyünde çocuklarla şarkılar söyleyip eğlendiklerini anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete