EĞİTİM

MESLEK LİSESİ, AVRUPA’DA STAJDA

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Projesi kapsamında uygulanan Erasmus Programı kapsamında öğrencilerini Avrupa Kentlerine göndermeye başladı.

MESLEK LİSESİ, AVRUPA’DA STAJDA
23-04-2018 22:58
Google News

ROMANYA VE PORTEKİZ’E EKİPLER GÖNDERİLİYOR

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus Programlarına başladı. Şubat ayında Romanya, Mart ayında Portekiz’e 5’er öğrenciyle giden okul, Nisan ayında

3 öğretmenle Romanya’ya personel akışı düzenleyecek, Mayıs ve Haziran aylarında ise 5’er öğrenciyle Portekiz ve Romanya’ya gidecek.

“ÖĞRENCİLERİMİZ, YETERLİLİK KAZANIYOR”

Okul Müdürü Necati Tunç “Amacımız, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak eğitimde gelişmeye yönelik ihtiyaçlarımız, öğrencilerimizi eğitim verdiğimiz alanlara ilişkin endüstri dallarında kullanılan yeni teknolojileri kullanabilecek şekilde donatmaktır. Erasmus Programına katılarak Portekiz ve Romanya’ya giden öğrencilerimiz, kendi alanları ile ilgili geziler düzenleyip, teknolojideki yenilikleri görme fırsatı buluyor, Bölge sanayimizin ihtiyaç duyduğu Mesleki yeterlilikleri kazanıyor. Bu programla yurtdışındaki mesleki eğitim kurumlarıyla eğitim odaklı işbirlikleri kurarak, kalite standartlarımızı yükseltiyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete