SPOR

Mete Gazoz Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Mete Gazoz'un üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek verdiği motivasyon dolu söyleşi hakkında detaylı bilgiler.

Mete Gazoz Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
23-02-2024 18:10
Google News

Antalya Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Güney Kariyer Fuarı'na katılan Milli Okçu Mete Gazoz, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek başarının sırlarını paylaştı.

Gazoz, disiplin, sevdiği işi yapma ve bir ekip oluşturma konularının önemine vurgu yaparak, başarının motivasyondan ziyade disiplinle geldiğini belirtti.

Aile içindeki destek ve iletişimin başarılı olmada önemli bir etken olduğunu söyleyen Gazoz, sporculuğa babasının zorlamadığını ve ailesinin olumlu yaklaşımının kendisine büyük bir avantaj sağladığını ifade etti. Gelecek endişesi duymadan çalışmalarına devam ettiğini ve başarılarını artırmak için sürekli olarak veri topladığını açıkladı.

Sporculuğunun yanı sıra ileride antrenör olmayı düşünmediğini ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak istediğini belirten Gazoz, gelecek planlarını hedefleri doğrultusunda şekillendirdiğini dile getirdi. Söyleşi sonunda Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mete Gazoz'a plaket takdim ederek katılımından dolayı teşekkür etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete