EĞİTİM

Mezunlar, yeni öğrencilerle buluştu

Batman Anadolu Lisesi’nde Geçmişten Geleceğe Yön Ver Etkinliğinin dördüncüsü gerçekleşti.

Mezunlar, yeni öğrencilerle buluştu
30-03-2022 08:39
30-03-2022 08:40
BATMAN
Google News

Farklı mesleklerde görev yapan okulun eski mezunları, Batman Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluşarak ol model oluşturuyor. Okudukları sınıflarda okulun yeni öğrencileriyle bir araya gelen mezunlar, başarılı olmanın yol ve yöntemlerini anlatıyor. 4. etkinlikte, okulun eski mezunlarından olan 28 mimar ve mühendisi ağırladıklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Konak “Bu sınıflardan ve sıralardan geçmiş, bugün farklı mesleklerde başarılarla adlarından söz ettiren eski mezunlarımızı okulumuzda ağırlamak gurur verici. Okulumuzun öğrencilerine rol model olarak tanıştırdığımız eski mezunlarımız, başarılı olmanın yollarını anlatırken öğrencilerimizi motive ediyor. Batman Anadolu Lisesi olarak 33 yıllık geçmişi ve günden güne artan başarılarıyla hayatın her aşamasında kendini kabul ettirmiş, mezun öğrencilerini şu an okuyan öğrencilerine kaynaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Proje Sahibi İngilizce Öğretmeni Gülşin Bingöl ve Felsefe Öğretmeni Neslihan Eren, mezun öğrencileri yetişkin bireyler olarak görmenin mutluluk verdiğini belirtti.

BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ANLATTILAR

Batman Anadolu Lisesi’nden mezun olup TPAO’da petrol ve doğalgaz mühendisi olarak görev yapan Mesut Bilal Yıldız, Batman Üniversitesinde inşaat mühendisi olarak görev yapan okulun Gülcan Evin Öncü ve mimar-müteahhit Gürsel Aslan, okulun yeni dönem öğrencilerine başarı öykülerini anlattı.

Batman eğitim haberleri

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete