SİYASET

MHP ADAYI, BATMAN’DA…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman Milletvekili 1. Sıra Adayı Behçet Deniz, Ankara’daki temaslarının ardından Batman’a döndü.

MHP ADAYI, BATMAN’DA…
30-05-2018 20:59
Google News

İl Başkanı Mehmet Açık, Merkez İlçe Başkanı Eşref Demirsoy ve partililer tarafından havalimanında karşılanan Vekil Adayı Deniz,“Kocaeli’nde de aday olabilirdim ama kendi toprağımı tercih ettim. Ben buranın çocuğu olduğum için, MHP’nin, Kürt düşmanı olmadığını belgeleyebilmek için, bazı tabuları yıkmak için kendi toprağımdan aday oldum. Milletvekillik nasip olursa, benim farkımı görecekler. Bana oy veren, vermeyen bütün Batmanlıların hizmetine hazırım” dedi.

BEHÇET DENİZ KİMDİR?

Behçet Deniz, 1954 yılında Batman’da dünyaya geldi, ilkokul ve Liseyi Batman’da tamamladı, üniversite eğitimini Ankara’da bitirdi. 1980 darbesinde Batman Belediyesinde hizmete başladı, 2 yıl çalıştı. Ardından müteahhitlik işine başladı. Kocaeli’nde iş aldı, bir süre burada çalıştı. 1999’da İl Başkanı merhum Şehmuz Demir’in çağrısı üzerine aday oldu. Seçimlerin ardından tekrar Kocaeli’ne döndü, 5 yıl il yöneticiliği yaptı. Batman’a bağlılığıyla bilinen Deniz, 27. Dönem için Batman Milletvekili Adayı olarak 1. Sıradan listeye girdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete