SİYASET

“MHP, CHP VE HDP KOALİSYON KURMAK İSTİYOR”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “AK Parti'nin tekrar iktidar olmaması için CHP, MHP ve HDP koalisyonu istiyorlar, böyle bir koalisyon akla zarardır” dedi.

“MHP, CHP VE HDP KOALİSYON KURMAK İSTİYOR”
13-05-2015 20:46
Google News

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Arınç, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Arınç “Bir insan gerçekten gönlünden çözüm sürecini geçiriyorsa, bu süreci kim başlattı, baldıran zehrini içmeye razıyım diyen kimdir ona bakar. AK Parti tekrar başa gelecek. Ancak başa gelmesin diye MHP, HDP ve CHP koalisyon kuracak, böyle bir koalisyon akla zarar bir şey değil mi? AK Parti gitsin de kim yanarsa yansın, AK Parti gitsin de memleket karışırsa da karışsın, çözüm umutları tükensin isteyenler var. Millet buna izin vermeyecek” dedi

BATMAN HALKI, DİNDARDIR

MHP, CHP ve HDP'nin tek başına iktidar olma umudunun olmadığını belirten Arınç “Bir parti, barajı aşar mıyım diye düşünüyorsa, CHP gibi ana muhalefet partisi daha yüzde 25’leri aşamıyorsa, yani hiç birinin tek başına iktidar umudu yoksa o zaman seçmenin de akıllı hareket etmesi lazım. Batman halkının temelde çok dindar ve kahraman olduğunu dürüst namuslu insanlar olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete