TÜRKİYE VE DÜNYADAN

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dalaman İlçe Başkanlığı binası, düzenlenen törenle açıldı.

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı
09-02-2024 02:46
08-02-2024 20:50
Google News

Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki törende konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı'nın Dalaman'da vücut bulmuş halini görmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Cumhur İttifakı olgusunu korumak, yaşatmak için AK Parti teşkilatları ellerinden gelen hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Akarfırat, "Muğla'da 7 belediyemiz var. Allah'ın izniyle 13 belediye ve üstüne de büyükşehir belediyesini alacağız. Cumhur İttifakı'ndaki arkadaşlarımız da şahit oldu ki verdiğimiz oylar boşa gitmiyor, bize hizmet olarak geri dönüyor." dedi.
Türkiye'ye örnek belediyeciliğin Muğla'dan gösterileceğini vurgulayan Akarfırat, şunları kaydetti:
"Onların kendi kavgalarını seyrettik işte 5 yıl. Muğla önemli bir lokasyon, Muğla Türkiye'nin penceresidir. Bütün Avrupalının, Asyalının tatil yaptığı yerdir. Biz burada başaracağız. Büyükşehirle, kendi ilçe belediyelerinde olan kavgalarını seyrettik 5 yıl. Yok, bitti. Buradaki inanmış arkadaşlarımızla beraber hem Muhammet başkanımı tekrardan belediye başkanı olarak göreceğiz hem de büyükşehri de alacağız ve bütün Türkiye'ye örnek belediyeciliğin ne olduğunu buradan göstereceğiz." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete