SİYASET

MHP’de Çetin’le devam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından  İl Başkanlığı görevine atanan Muhammed Arif Çetin, Olağan Kongrede oyların tamamını alarak başkan seçildi.

MHP’de Çetin’le devam
15-10-2023 16:45
15-10-2023 15:32
BATMAN
Google News

MHP Batman İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Siyasi konuşmaların ardından divana sunulan tek liste ile seçime gidildi. İl Başkanı Çetin, delegelerin oyunu alarak yeniden il başkanı seçildi.

“BİZİM SEVDAMIZ ÜLKEMİZE HİZMETTİR”

Kongrede konuşan İl Başkanı Çetin “Biz parti olarak güzelim memleketimiz için taş üstüne taş koyanı her zaman destekleriz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Cumhur ittifakı her yerde tarihi hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ederken inşallah yerel seçimlerden de tarihi bir zaferle çıkacağımızdan ümidimiz tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, şehrimizin daha da ilerlemesi için kentin tüm dinamikleriyle, her zaman istişarelerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız ülkemize hizmettir, bayrağa saygıdır, toprağımıza sahiplenme ve milletine gönülden bağlı olup millete hizmettir” dedi.

Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, beraberindeki  MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez,  Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak katıldı. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete