SİYASET

MHP’den HEDEP’e sert eleştiri

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, HEDEP Batman Milletvekillerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a yönelik ‘özür dilesin’ açıklamalarına sert cevap vererek, “Önce kendilerine baksınlar” dedi.

MHP’den HEDEP’e sert eleştiri
05-11-2023 09:35
05-11-2023 10:47
BATMAN
Google News

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin “Batman ve Türkiye genelinde 2009 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerde, dillerinden düşürmedikleri halkın iradesini yok sayarak, dışarıdan aday göstermeyi kendilerine hak olarak gören HEDEP yönetimi Kürt Halkına en büyük kayyımı kendilerinin atadıklarından sanırım habersiz. Her seçim öncesi HDP veya HEDEP, her neyse işte ve diğer farklı isimlerde seçimlere giren kesimin yönetimi, kendi seçmenine en büyük ihaneti zaten yapmaktadır. Bu şehir onların belediye yönetiminde sürekli ya geriye gitmiştir, ya yerinde saymıştır. Her seferinde Batman’a ithal veya dışarıdan atanmış adaylar getirilerek halkın iradesine en büyük ihaneti kendileri yapmış olmuyor mu. Batman’da bu işi yapabilecek yüzlerce insan varken, dışardan aday göstermek neyin nesi? Biz her zaman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Ekrem Canalp’ın yanındayız” dedi.

 “15-20 SENEDE YAPILACAK HİZMETLER 7 SENEDE YAPILDI”

Çetin, 2016 yılından bu yana Batman Belediyesinde tarihi hizmetlere imza atıldığını belirtirken “Batman Belediyesi Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Ekrem Canalp ve Belediyedeki profesyonel ekibi ile inanılmaz hizmetlerle tanışıyor. İstihdam başta olmak üzere alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel, mesleki, sanatsal, sportif, sosyal, yeşil alan, imar, park ve daha birçok alanda sayısız hizmetlere imza atıyor. Bütün bu hizmetleri yaparken yoluna çıkan bütün taşları da kaldırmak bizim görevimizdir. Hiç kimse Batman halkına yapılan hizmetlerin önünü kapatamaz. Vatandaşlarımız son 7 senedir hizmeti kendi gözleriyle görüyor. Ucuz siyaset ve basit açıklamalarla artık bu halkı kandıramazsınız. Herkes yerini ve hududunu bilmelidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete