SİYASET

MHP İL BAŞKANI ANTALYA KAMPINI DEĞERLENDİRDİ

31 Mart seçim sonuçlarını yönetim kadrosu ve milletvekilleri ile değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçen hafta sonu da il başkanları ve belediye başkanları bir araya geldi.

MHP İL BAŞKANI ANTALYA KAMPINI DEĞERLENDİRDİ
22-04-2019 18:14
Google News

Antalya’daki kampın açılış oturumunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’ta seçilen belediye başkanları ve il başkanlarına seslendi. Basına kapalı oturumlarda ise alınan sonuçlar değerlendirildi.

Antalya kampını değerlendiren Batman İl Başkanı Mehmet Açık toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “19/20/21 Nisan’da Antalya’da yapılan İl ve Belediye Başkanları toplantısına katıldık. Oldukça verimli geçen toplantıda 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları değerlendirildi. Partimizin yerel seçimlerde % 18.81 oy aldığı ve 235 belediye Başkanlığı kazandığı teyit edildi. MHP bir önceki genel seçime göre aldığı oyu %70, kazandığı belediye başkanlığını % 90 artırmıştır. Aynı zamanda Cumhur İttifakı ile seçime girilen bölgelerde de ittifak adaylarımız ciddi başarılar yakalamıştır. Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete