SİYASET

MHP’Lİ KILAVUZ BATMAN’DAYDI

“BU SEÇİMDE MHP’YE ŞANS VERİN”

MHP’Lİ KILAVUZ BATMAN’DAYDI
05-03-2019 16:11
Google News

Mersin MHP Milletvekili ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile MYK Üyesi Adem Yurdagül, seçim sürecinde partilerine destek vermek üzere Batman ve çevre illerde ziyaret turuna çıktı. 

VALİ, KONUKLARINA BATMAN’I ANLATTI


MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık ve Belediye Başkan Adayı Hayrettin Bektaş ile birlikte ziyaretlere katılan Kılavuz ve Yurdagül, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Heyet, ilk ziyaretini Vali Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi. Vali Şahin, konuklarına Batman’ın nüfusu, tarım ve sanayi durumu ile ilgili bilgi verdi. Heyet, daha sonra Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan’ı ziyaret etti. Akkaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. Ziyaretlerine Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile devam eden MHP heyeti, Belediye Başkan V. Ertuğ Şevket Aksoy’u da makamında ziyaret ettikten sonra İl Binasına geçti.
“BATMAN, BU KEZ MHP’YE ŞANS VERMELİ”


Ziyaretlerden sonra MHP Batman İl Teşkilat Üyeleri ile bir araya gelen Mersin MHP Milletvekili ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile MYK Üyesi Adem Yurdagül, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. MHP’nin, Batman’ın kangrenleşmiş sorunlarını kökten çözebileceğini belirten Kılavuz, bu seçimde partilerine şans verilmesini istedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete