SİYASET

MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

MHP Batman İl Yönetimi, basın mensupları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, İl Başkanı olarak görevlendirilen Kerem Demir ve Merkez İlçe Başkanlığına getirilecek olan Muhammed Arif Çetin katıldı.

MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU
08-10-2020 19:22
Google News

 

Artuk Bey Kafe’de düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Kerem Demir “Batman Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongremizi, Pazar Günü Saat 14.00’de Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Nemci Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenleyeceğimiz kongremize tüm halkımız davetlidir. Allah, bizleri bu onurlu göreve layık gören parti büyüklerimize, bize gönül vermiş ve arkamızda dağ gibi duran vatandaşlarımıza karşı mahcup etmesin” dedi. Demir, Kongrede Muhammed Arif Çetin’in Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirileceğini belirtti.

TEŞKİLATLANMADIĞIMIZ İLÇE KALMAYACAK
Cumartesi Günü Beşiri’de yapacakları kongre ile ilçelerde teşkilatlanma hamleleri başlatacaklarını belirten İl Başkanı Demir “Teşkilatlanmadığımız ilçe kalmayacak. Yeniyiz ve heyecanlıyız. Bu heyecanımıza tüm halkımızı ortak etmek istiyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete