SİYASET

MHP, SEÇİME GİTTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Batman’da 13. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi.

MHP, SEÇİME GİTTİ
16-11-2020 14:59
Google News

 

Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşen kongreye İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyesi Adem Yurdagül, Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve önceki dönem Batman İl Başkanı Mehmet Açık katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Kerem Demir, Batman İl Başkanı seçildi. 

YÜREĞİMİZ BATMAN’DA
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem “Bizim için önemli olan eski ve yeni il başkanlarının burada olmalarıdır. Yüreğimiz Batman’dadır. Bizler bundan sonra bu bölgede liderimizin talimatıyla önemli bir destan yazacağız” dedi.

İl Başkanı Kerem Demir ise “Allah’ın ve sizlerin yardımı ile Batman’da yeni bir ülkücü ve milliyetçi vizyonunu kazandıracağız. Sevdamız olan şehrimiz için birlik ve beraberlik ruhunun tekrar canlandıracağız, dik duracağız ama diklenmeyeceğiz” dedi. 

YENİ YÖNETİM LİSTESİ
Kongrede Kerem Demir İl Başkanı olurken, yönetime ise Azize Öztürk, Bozo Aslan, Şehmus Direk, İsmail Söğüt, Adnan Yıldız, Veysel demir, Ziver Ceviz, Nihat Demir, Halil Koç, Aydın Aslan, Asım Akgün, İrem Aydıner, Mehmet Şirin Öztürk, Halis Çelebi, Musa Kartal, Erkan Erin, Halis İsen, Ali Can, Arif Koç, Gülistan Bıçakçı, İhsan Eroğlu, Mesut Çoban, Derya Demir, Abdullah Demir ve Yılmaz Yıldırım seçildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete