GÜNDEM

MICHELIN’İN SERVİS VE BAKIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Servis ve araç bakım hizmetlerinde yeni bir kampanya başlatan Michelin, tek seferde dört adet Michelin yaz, kış, 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği alan müşterilerine servis ve araç bakım hizmetlerinde indirim uyguluyor.

MICHELIN’İN SERVİS VE BAKIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
19-09-2018 14:22
Google News

Michelin kullanıcıları, 3 Eylül tarihinde başlayan kampanyadan 15 Aralık 2018 tarihine kadar yararlanabilecek. Lastik sektöründe “uzun ömürlü performans” stratejisiyle ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek performans sunan teknolojiler tasarlayan Michelin, 3 Eylül tarihinde başlattığı yeni kampanyası 15 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. 
Michelin’den 300 TL değerinde araç ve servis bakımı hediye!
Müşteriler kampanyaya katılan Michelin yetkili bayilerinden tek seferde 17 inç altı 4 adet ve üzeri yaz veya kış lastiği satın alımlarında 150 TL’lik servis ve araç bakım hizmeti indiriminden yararlanabiliyor. 
17 inç ve üstü yaz ve kış lastiği satın alımlarında ise 300 TL değerinde araç ve servis bakım indirimi sunan kampanyaya katılmak için, Michelin kampanyaya katılan perakende bayilerinden dört adet Michelin 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği almak yeterli olacak. Müşteriler lastik alımı sonrasında yetkili bayi tarafından verilen hediye kart ile servis kampanyasından yararlanabilecek.
Lastik ve araç bakım hizmetlerinde fırsat
Kampanyaya katılan müşteriler rot-balans ayarı, sökme-takma, montaj, ön-arka lastik değişimi, lastik oteli, nitrojengibi lastik servis hizmetlerinin yanı sıra yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, bakımı, silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu ve ilave lastik garantisi, cam tamiri gibi araç bakım hizmetlerinden faydalanabilecek.

Bilgi için: Medyaevi İletişim –Hilal Işık Arı – hari@medyaevi.com.tr -  0212 351 9181 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete