TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Midyat’ta büyük AK Parti yürüyüşü gerçekleşti

 Midyat'ta AK Partiye Destek Yürüyüşü ve Mitingi düzenlendi.

Midyat’ta büyük AK Parti yürüyüşü gerçekleşti
11-03-2024 10:56
11-03-2024 10:57
Google News

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin’e tam destek için yürüyüş ve miting düzenlendi. Estel SKM den başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Bulvarı boyunca yaklaşık 2,5 kilometrelik yol davul-zurna, maytap, pankart, döviz ve sloganlar eşliğinde yapıldı. Yürüyüş tarihi Midyat Kuyumcular çarşısında son buldu. Yürüyüşe geçen binlerce vatandaş daha sonra, miting alanında toplandı.  Yürüyüşe, Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, 22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.  Kuyumcular Çarşısı önündeki otobüsün üzerinden topluluğa seslenen Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, Midyat’tı karanlığa gömmek isteyenlerin olduğunu söyledi.

 Şahin, “Bunu başaramayacaksınız, yapamayacaksınız, buna gücünüz yetmez. Midyat’tı karanlık güçlerden temizlemeden buradan gitmeyeceğim.” Dedi.

 5 yıllık döneminde, hiçbir ayrım yapmadığının altını çizen Şahin, “etnik kökene dayalı siyaset yapmadık. Belediyesi’nin imkanlarını; sadece Midyatlı kardeşlerimin ortak ve adil kullanımı için seferber etti. Türk, Arap, Kürt, Süryani, Ezidi kim geldiyse belediyenin imkânlarından yaralandı. 50 yıldır belediyenin girmediği mahallelere girdik. Sosyal tesisler ve altyapı yaptık. Sokak restorasyonları yaptık. Tarihi dokuyu canlandırdık. Hedefimiz bellidir, hedefimiz nettir, Midyat'ı il yapmaktır.” diye konuştu.

Yerel seçimlerin önemine işaret eden Şahin, herkesten, her kesimden destek beklediğini ifade etti.

22.Dönem Mardin Milletvekili Eri’ de 31 Mart günü kutlayacağımız zaferi de bugünden bize müjdelediniz. Zaferimiz kutlu olsun. Midyat Mardin'in ve Türkiye’nin en güzel ilçesidir. Şehir güzelliklerine güzellik katılarak güzelleşir ve gelişir. 5 yılda Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçeye güzellikler kattı. Değerine değer kattı. İkinci bir 5 yılda sizlerin oylarıyla inşallah daha gelişecek, gelişecek. İnşallah Midyat vilayet olacak” dedi.

 AK Parti İlçe Başkanı Yarış’ta, “31 Mart tarihine kadar durmak yok yola devam. Geleceğimiz ve çocuklarımız için hane, hane dolaşarak 32 bin hanenin kapısını çalacağız. Bütün gönülleri alacağız. Gönlünü almadığımız hiçbir insan kalmayacak”. Dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından, miting alanında vatandaşlara, çeşitli ikramlarda bulunuldu, davul-zurna eşliğinde halaylar çekildi. Renkli görüntülere sahne oldu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete