SİYASET

MİLLETVEKİLİ ACAR BAŞARAN’DAN YARDIM ÇAĞRISI

HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Batman Belediyesi yanındaki konteynırda yardım çalışmalarını sürdüren Batı Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ACAR BAŞARAN’DAN YARDIM ÇAĞRISI
02-05-2016 21:06
Google News

DAYANIŞMA ÖNEMLİ

Suriye ve Irak’ın yanı sıra Şırnak, Mardin, Nusaybin, Diyarbakır ve Hakkâri’den gelen savaşzedeler için yardım kampanyası yürüten Batı Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Ayşe Acar Başaran “Bir insanlık dramıyla karşı karşıyayız. Mağdur olanlara sahip çıkılması gerekiyor. Batman halkı duyarlılık göstererek bu kampanyayı sahiplenmelidir. Bu kirli savaş, hepimizi etkiliyor Batman’a gelen savaş zedelere Batman halkı olarak destek çıkmamız lazım.  Göçzedeler için giyim, gıda ve temizlik malzemesi yardımına ihtiyaç duyuluyor” dedi.

“KİRA FİYATLARI DÜŞÜRÜLMELİ”

Batman’a gelen savaş zedelerin yüksek ev fiyatlarından etkilendiğini belirten Milletvekili Başaran “Batman’a gelen misafirlerimiz konusunda hassas olmamız gerekir. Batman’da bulunan bazı ev sahipleri bu durumu çıkara dönüştürerek ev fiyatlarını yüksek tutuyor. Ev sahiplerinin Batman’a gelen savaş zedelere yardım olarak ev fiyatlarını düşürsünler. Hep birlikte destek olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete