GÜNDEM

MİLLETVEKİLİ BECERİKLİ “EVET, TÜRKİYE’YE İHANETTİR”

HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz ve İl Yöneticilerinden oluşan heyet, Batman Sonsöz Gazetesine referandum ziyaretinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ BECERİKLİ “EVET, TÜRKİYE’YE İHANETTİR”
28-03-2017 13:42
Google News

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile görüşen heyet, 16 Nisan Anayasa Referandumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Becerikli “Tüm Hayır’cıların, yurtseverlerin seferberlik ruhu ile Hayır’ı örgütlemesi gerekiyor. Sandığa gitme oranını arttırmak için de halkımızın tüm araçları ile o gün alanlarda olması gerekiyor. Çünkü bu anayasa Türkiye’nin ve muhaliflerin bitişidir. Kendileriyle çelişiyorlar. Cumhurbaşkanının Meclisi feshetme yetkisi yoktur diyorlar ama maddelerde bu var. Evet, Türkiye’ye ihanettir” dedi.

“SIKIYÖNETİM AFİŞLERİ, AKIL TUTULMASI”

Kent merkezindeki bazı billboardlara “sıkıyönetim uygulaması son buluyor” yazılı afişlerin asıldığını söyleyen Milletvekili Becerikli “Bugün sıkıyönetim uygulayanlar sahi kendileri değilmiş gibi bu afişleri kentlere asıyorlar. Bu bir akıl tutulması” ifadelerini kullandı.

Öte yandan bugün saat 14.00’de Atatürk Parkı yanında HDP’nin seçim lokalinin açılacağı, 11 Nisan’da ise Ahmet Türk ve Sırrı Süreyya Önder’in katılımı ile Batman’da seçim mitingi yapılacağı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete