SİYASET

Milletvekili Nasıroğlu net konuştu; “Başkasının taklitçisi olmayalım, kendimiz olalım"

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katılımıyla Tarım Sektörü toplantısı yapıldı.

Milletvekili Nasıroğlu net konuştu; “Başkasının taklitçisi olmayalım, kendimiz olalım"
09-01-2024 17:15
09-01-2024 17:19
BATMAN
Google News

Toplantıya Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şanverdi, oda ve kooperatif temsilcileri, çiftçi ve besiciler katıldı. Milletvekili Nasıroğlu, kent olarak taklitçi değil taklit edilen bir şehir olmamız gerektiğini anlatırken "Güneydoğu’da, Doğu’da, belki Şark’ta genel hastalık nedir biliyor musunuz? Biri bir şey yapsa, öteki ben de aynısını yapayım diyor.  Üç-beş kişi aynı işi yapınca beşimiz de batıyoruz. Niye? Çünkü kendimizi geliştirmiyoruz ve araştırmıyoruz" dedi.

“KENDİMİZ OLALIM”

Batman'ın tarımsal anlamda gelişimi için somut adımların atılması ve Batman'a has marka projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan Nasıroğlu "Biz Batman’ı tarımda ve tarım sanayisinde nereye getirmek istiyoruz ve  30 yıl sonrasının Batman’ında nerede görmek istiyoruz? Bunlarla ilgili bir perspektif çizelim. Tarımda hep ön planda olan çiftçilik kısmının biraz dışına çıkalım. Ekmek biçmek tabii ki son derece kutsaldır, o olmadan hiçbir şey olmuyor ama bunun yanında bir farkındalık olsun. Batman’a has bir şey olsun. Biz başkasının taklitçisi olmayalım. Kendimiz olalım” dedi.

“DEVLETİN CİDDİ TEŞVİKLERİ VAR”

Devletin vatandaşlara önemli teşvikler sunduğunu kaydeden Nasıroğlu "Bakın devletin böyle önemli yatırımlarda ciddi teşviki var. Bakınız yatırımlarla ilgili 100 milyar lira teşvik paketi açıklandı.  2 ile 3 milyar liralık bir tane yatırımı gelin Batman’a kazandıralım. Bu, fikirle başlar. Önce bir hayalini kuralım, ne yapalım diye bir düşünelim ve böyle bir proje ortaya çıksın” dedi. (AK Parti Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete