GÜNDEM

MİLLİ ATLET MUSLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu (çıkış-iniş) 22 Haziran 2014 Pazar günü Antalya’nın Akseki ilçesinde yapıldı.

MİLLİ ATLET MUSLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONU
23-06-2014 20:37
Google News

Koşu 4 kategoride yapılmış olup müsabakalara 95 sporcunun iştirak ettiği belirtildi. 11.900 metrelik koşuya Büyük erkekler kategorisinde 32 sporcu iştirak etti. Yapılan müsabaka sonunda 49.43 dakikalık derecesi ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu (Dağların kralı) lakaplı Ahmet Arslan’ı geride bırakan Petrolspor’lu başarılı atlet Ercan Muslu Türkiye şampiyonu oldu.

Yarışmalar ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Batman Petrolspor Atletizm Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin “Zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz müsabakadan yüzümüzün akı ile ayrılmanın sevincini yaşamaktayız. Birbirinden iyi 30’ün üzerinde sporcu ile mücadele ettik. Parkurun zorluğu ve iniş-çıkış olması her ne kadar sporcumuzu zorlasa da yılların deneyimi Ercan’ın etabı şampiyonlukla bitirmesi bizleri sevindirmiştir. Bundan sonra Fransa’da yapılan Avrupa dağ şampiyonasına sporcumuz hazırlanacaktır. Şampiyonluğun kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

‘’AKIN GURUR DUYDUK  ‘’  

TPAO Batman Bölge müdürü Gökhan Akın yaptığı açıklamada, “son yıllarda salon sporların bir çok branşında elde edilen başarılar ve şampiyonluklar bizi olduğu kadar tüm Batman halkını sevindirmiştir. Türkiye şampiyonu olan sporcumuz Ercan Muslu başta olmak üzere emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ederim.’’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete