SPOR

Milli Atletler Paris 2024 İçin Quota Aldı!

Antalya'da düzenlenen organizasyonda milli atletler, zorlu bir yarışta Paris 2024 kotası elde etti ve bu başarılarıyla mutlu olduklarını dile getirdi.

Milli Atletler Paris 2024 İçin Quota Aldı!
21-04-2024 20:39
Google News

Antalya Milli atlet Salih Korkmaz, EXPO 2016 alanında düzenlenen organizasyon sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlandıkları yarışta iyi bir derece elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Milli atletler, karışık bayrak maraton yarışında Paris 2024 kotası aldı. Hakemlerin olumsuz kararlar vermesine rağmen vazgeçmediklerini dile getiren Salih Korkmaz, başarılı bir şekilde kota almayı başardıklarını belirtti. Yarış esnasında yaşadıkları olumsuzluklara rağmen, milli atletlerin kararlılığı ve azmi takdir topladı.

20 yıllık sporculuk kariyerinde böyle bir müsabaka yaşamadığını belirten Korkmaz, tüm sağlık ekibi, antrenörler, federasyon ve destekleyen milletine teşekkürlerini iletti. Milli atlet Meryem Bekmez de Paris 2024'e kota aldıkları için mutlu olduklarını vurguladı ve bu başarının sürdürüleceğini umut ettiğini belirtti. Federasyon Başkanı Fatih Çintimar'a teşekkürlerini ileten Bekmez, Paris'te madalya alma hedeflerinin olduğunu ifade etti. Antalya'da gerçekleşen organizasyonda elde edilen bu başarı, Türk sporunun geleceği adına umut verici bir adım oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete