GÜNDEM

Milli Beka Hareketi İl Başkanlığına Yusufoğlu Atandı

Murat Şahin’in Genel Başkanlığında kurulan Milli Beka Hareketi Batman İl Başkanlığına Selahattin Yusufoğlu atandı.

Milli Beka Hareketi İl Başkanlığına Yusufoğlu Atandı
24-08-2018 20:44
Google News

Mili yüreklerin, milli bedenlerin, milli kalplerin birleştiği Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Birçok vatandaşın gönül verdiği, desteklediği Milli Beka Hareketi, kaybolmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerimizin hayata geçirilmesi, değerlerimizin yeni nesille aktarılması konusunda yoğun programlar planladı.

Milli Beka Hareketi Batman İl Başkanlığına atanan Selahattin Yusufoğlu, “Cesaretle, Onurla, Asaletle, Şerefle;, Birlik ve beraberlik ruhu ile güzel ve büyük işlere imza atmak, milletimize hizmet etmeyi tek gaye edinip; ülkemizin her yerinde ve her mecrasında büyük dava insanlarının mübarek izlerini takip ederek bu minvalde teşkilatlanarak, Devletimizi ve milletimizi hedef alan tüm sinsi/kahpe yapılanmaların, çapsız hainlerin, alçak zalimlerin ve onların basiretsiz yardakçılarının inadına geliyoruz.

kültürel ve manevi mirasına sahip çıkarak özgün niteliği ile gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak için gerekli bütün çalışmaları yapıp, basın yayın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Yurt çapında bütün il ve ilçe başkanlarımızla birlikte organize bir şekilde kendi milli değerlerimizi gelecek nesillere taşımak için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bizim kendi kültürümüz çalışmayı, üretmeyi gerektirir. Uluslar arası arenada da varlığımızı yine milli değerlerimizle devam ettireceğiz” dedi. (İdris Ekinci)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete