GÜNDEM

MİLLİ BİRLİK KONFEDERASYONU, BATMAN’DA TOPLANDI

Milli Birlik ve Kardeşlik Çağrı Konfederasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Zeynep Doğantay, Bölge ve İl Teşkilat Başkanlarını Batman’da ağırladı.

MİLLİ BİRLİK KONFEDERASYONU, BATMAN’DA TOPLANDI
03-11-2016 20:53
Google News

Mezopotamya Oteli’nde gerçekleşen yemekli toplantıya Konfederasyon Yöneticileri, Bölge ve İl Başkanları, kanaat liderleri, Batman Barosu, Esnaf Odaları ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Güneydoğu Bölge Başkanı Zeynep Doğantay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Milli Birlik ve Kardeşlik Çağrı Konfederasyonu’nun çalışma ve projelerine ilişkin sunum yapıldı.

DOĞANTAY’DAN KARDEŞLİK ÇAĞRISI

Programda konuşan Doğantay “Konfederasyonumuz birleşim ruhunu ve kardeşlik bilincini yurt içinde ve yurt dışında anlatıp insanlığı kardeşliğin hâkim olduğu bir dünya barışının tesis edilmesi için hızlı bir teşkilatlanmanın içindedir. İnsanlık yolunda hizmette barış - sevgi-dostluk–kardeşlik veren evrensel çalışmalarımızı, kardeşlik bilincini insani bilinçlere yansıtarak yarınların mutlu dünya temeline bir tuğla koymak için titizlikle sürdürmektedir. Bu çağrıların bireysel değil, kitlesel olarak devreye alınması fikrini benimseyen bütünlüğümüzü paylaşan kardeşlerimiz ile el ele yola çıktık. Kutsal bir dava olan insanlık barışı sevdamızı, teşkilatlarımızdan aldığımız güçle ve emin adımlarla yerine getirmek istemekteyiz” dedi. Program, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete