EĞİTİM

MİLLİ EĞİTİM’DE OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Türk Telekom Anadolu Lisesini ziyaret etti.

MİLLİ EĞİTİM’DE OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
10-12-2015 17:29
Google News

Okul Müdürü İsmail Sırrı Tekin tarafından karşılanan Aslan, okulun öğrenci pansiyonu hakkında bilgi aldı.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK’İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Yemekhanede inceleme yaptıktan sonra öğrencilerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Aslan “Mutlaka önünüze bir hedef koyun ve çok çalışın. Devletimizin ve ailenizin size sunduğu imkânları çok iyi değerlendirin. Bu gün rol model alabileceğiniz, Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek Batman’da okuyarak çok çalışarak dünyanın sayılı ekonomistleri arasında yer almış bir devlet adamı bu sizin için çok iyi bir örnektir” dedi.

FARKINDALIK TOPLANTISINA KATILDI

Okul ziyaretinin ardından Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Batman merkezde bulunan pansiyonlu okullar için 15 günde bir gerçekleşen “Eğitimde İyi Örnekler ve Farkındalık Oluşturma Toplantısı”na katıldı. Müdür Yardımcılarının talep ve önerilerini dinleyen Aslan “Her öğrenci bize önce Allah'ın sonra da ailesinin bir emanetidir. Bu yüzden pansiyonlarda kalan öğrencilerimize aile sıcaklığının eksikliğini hissettirmeme gayreti içinde olmalıyız” dedi.

ASLAN, HENTBOL TAKIMINI AĞIRLADI

Zeynelbey Anadolu İmam Hatip Lisesi Hentbol Takımı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

2015–2016 eğitim-öğretim yılı, okullar arası il hentbol müsabakalarında dereceye giren ve ilimizi bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanan Zeynelbey Anadolu İmam Hatip Lisesi Hentbol Takımı, Okul Müdürü Mehmet Siraç Dadak eşliğinde, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Dadak, okullar arası hentbol müsabakaları hakkında Milli Eğitim Müdürü Aslan’a bilgi verdi. Öğrencileri kutlayan Aslan “Batman’ı bölge finallerinde temsil edecek olmanızdan dolayı sizi kutluyorum. Erzurum’da yapılacak olan bölge müsabakalarında sizlere başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?