EĞİTİM

MİLLİ EĞİTİM, TELAFİYE HAZIRLANIYOR

Telafide Ben de Varım eğitim programı bilgilendirme toplantısı, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Başkanlığında yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM, TELAFİYE HAZIRLANIYOR
16-06-2021 14:03
BATMAN
Google News

 

ÇOCUKLAR, TÜM SPOR TESİSLERİNİ BEDELSİZ KULLANABİLECEK

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Kurtaran “5 Temmuz–31 Ağustos tarihleri arasında Bakanlığımızın planladığı Telafide Ben de Varım eğitim programı ile eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif programlar ile desteklemeyi amaçlıyoruz. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek eğitim programı kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup çocuklarımız veli muvaffakiyeti ile programlardan yararlanacaklar. İlimizde düzenlenecek eğitim faaliyetleri için ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılarak tesisler bedelsiz kullanılarak, öğrencilerimizin etkin ve verimli bir yaz dönemi geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete