SPOR

Milli Güreşçi Muhammet Karavuş'un Hedefi Paris 2024 Olimpiyatları

Ordu Büyükşehir Belediyespor'un başarılı güreşçisi Muhammet Karavuş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak Paris 2024 Olimpiyatları'na katılarak başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Milli Güreşçi Muhammet Karavuş'un Hedefi Paris 2024 Olimpiyatları
18-03-2024 11:40
Google News

Ordu Büyükşehir Belediyespor'un milli güreşçisi Muhammet Karavuş, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 57 kiloda gümüş madalya kazandı. Genç sporcu, bu başarının ardından hedefini Paris 2024 Olimpiyatları'na katılarak devam ettirmeyi planlıyor.

Karavuş, güreşe babasının desteğiyle başladığını ve ikiz kardeşi Ahmet ile birlikte çalışarak başarılı bir güreşçi olmaya adım attıklarını belirtti.

Kariyerinde Türkiye şampiyonlukları, gençlerde dünya ikinciliği, Akdeniz Oyunları şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde eden Karavuş, şimdi de olimpiyat hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyespor'un maddi ve manevi destekleriyle başarılarını artıran Karavuş, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılabilmek için çok çalıştığını ve mayıs ayındaki eleme maçlarında başarılı olmayı hedeflediğini belirtti. Antrenörü Ömer Faruk Kaymak da sporcusunun başarısından gurur duyduğunu ve olimpiyatlarda madalya kazanacağına inandığını ifade etti.

Muhammet Karavuş, hedeflerine ulaşmak için azimle çalışmaya devam ederken, Ordu ve Türkiye'yi Paris 2024 Olimpiyatları'nda gururla temsil etmeyi amaçlıyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete