SPOR

Milli Karateci Emir Buğra Gencan'ın Ardından Başsağlığı Mesajları

Bursa Yıldırım ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybeden milli karateci Emir Buğra Gencan için başsağlığı mesajları yayımlandı.

Milli Karateci Emir Buğra Gencan'ın Ardından Başsağlığı Mesajları
29-02-2024 19:10
Google News

Bursa Yıldırım ilçesinde, 24 Şubat'ta Şükraniye Mahallesi'nde seyreden Türkiye 21 Yaş Altı Erkekler Karate Milli Takımı sporcusu Emir Buğra Gencan'ın kullandığı motosiklet, bir otomobille çarpıştı. Motosikletten savrularak ağır yaralanan genç karateci, Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde mücadele eden 84 kilo sıkletindeki karateci Gencan'ın vefatı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından duyuruldu. Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, genç sporcu için başsağlığı diledi. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı paylaştı. Uğuz, milli karateci Emir Buğra Gencan'ın ani vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ailesine ve karate camiasına başsağlığı diledi. Emir Buğra Gencan'ın ardından duyulan üzüntü, karate camiasında derin bir iz bıraktı. Olimpiyat yolunda önemli bir kariyere sahip olan genç sporcu, hayatını kaybetmesiyle tüm camiayı yasa boğdu. Mekanı cennet olsun. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete