GÜNDEM

MİLLİ PİYANGODA REKOR SATIŞ!

“15 gün içinde 900 adet çeyrek bilet satışı yapıldı”

MİLLİ PİYANGODA REKOR SATIŞ!
22-12-2015 22:48
Google News

Ekonomik sıkıntıların yoğunlaştığı günlerde, halkta büyük umut yaratan ve hayalleri süsleyen talih kuşuna rağbet arttı. Kredi ve kredi kartı borçlularının giderek arttığı Batman’da milli piyango satışlarında da rekor satış gözlendi. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan PTT Merkez Şubesi’nde 15 gün içinde 900 adet çeyrek bilet satışı yapıldı.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ KAPIŞ KAPIŞ

Bu yıl milli piyango biletlerine ilginin yüksek olduğunu belirten Batman PTT Merkez Müdürü Nihat Atılgan, İzmir ve İstanbul biletlerinin kapışıldığını söyledi. 15 gün içinde 900 adet çeyrek bilet sattıklarını söyleyen Atılgan “Milli piyango biletleri, vatandaşın hallerini süslüyor. Umutlar milli piyangonun büyük ikramiyesine kaldı. Özellikle İzmir, İstanbul ve Nimet Abla biletleri tükeniyor. Yılbaşına 1 hafta kala satışlarda yoğunluk başladı” dedi.

RAKAMLARI TUTTURANLAR MİLYONER OLACAK

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin 31 Aralık’ta gerçekleşeceğini açıklayan PTT Merkez Müdürü Nihat Atılgan “Noter huzurunda yapılacak çekilişte büyük ikramiyeyi tutturan talihliler yeni yıla milyoner olarak girecek. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesi bu yıl da 50 milyon lira olarak belirlendi. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 5 adet de 500 bin lira verilecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete