SPOR

Milli Sporcuların Avrupa Şampiyonası Başarısı Üzerine AA Spor Sohbetleri

AA Spor Sohbetleri'nde milli sporcular Cansu Bektaş, Muhammed Furkan Özbek ve Yusuf Fehmi Genç'in Avrupa Şampiyonası'ndaki madalya başarısı konuşuldu. Talat Ünlü, dopingle mücadele ve olimpiyat hedefleri hakkında görüşlerini paylaştı.

Milli Sporcuların Avrupa Şampiyonası Başarısı Üzerine AA Spor Sohbetleri
23-02-2024 11:50
23-02-2024 11:56
Google News

AA Spor Sohbetleri'nde Avrupa Şampiyonası'nda madalya alan milli sporcular Cansu Bektaş, Muhammed Furkan Özbek ve Yusuf Fehmi Genç konuk oldu. Talat Ünlü, her sporcunun hedef koyarak hazırlandığını ve beklentileri karşıladığını belirtti.

Efsanevi sporcular Naim Süleymanoğlu, Halil Mutlu ve Nurcan Taylan'ı ön plana çıkararak, Türk halterinin temiz ve başarılı bir geleceğe sahip olması gerektiğini vurguladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için hedeflerinin yüksek olduğunu ifade eden Ünlü, sıklet değişikliklerinden dolayı kota sayısının düştüğünü ancak 73 kiloda yarışacak Muhammed Furkan Özbek ve Yusuf Fehmi Genç'in madalya şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Cansu Bektaş, cimnastik branşından haltere geçiş yaparak büyük başarılar elde ettiğini ve Naim Süleymanoğlu gibi isimlerin izinden gitmek istediğini belirtti.

Muhammed Furkan Özbek ve Yusuf Fehmi Genç ise dostluklarının rekabetlerini beslediğini ve birlikte daha başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Ünlü, dopingle mücadele konusunda sıfır tolerans ilkesiyle hareket ettiklerini ve Türk halterinin temiz bir geçmişe sahip olması gerektiğini vurguladı. Sporcuların özverili çalışmalarının karşılığını aldığını ve gelecek hedeflerine motive olduklarını ifade etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete