YAŞAM

“Minik dostlarımıza ziyaret”

Sirene Belek Hotel Sirene Green Team Komitesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında Aksu Belediyesi'ne ait Aksu Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

 “Minik dostlarımıza ziyaret”
06-10-2022 14:57
06-10-2022 14:58
BATMAN
Google News

Sirene Belek Hotel  Sirene Green Team Komitesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında  Aksu Belediyesi'ne ait Aksu Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Minik dostlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyarette mama desteğinde bulunduk ve saha ekipleri bizleri merkezde gezdirerek detaylı olarak bilgilendirme yaptı.

 Birlikte yaşadığımız bu dünyada, can dostlarımızın yaşam hakları ve yaşam alanlarını hep birlikte korumalıyız.  Karşılıksız sevgi ile bize yaklaşan sevimli dostlarımızı tek isteği sadece güven.

 Aksu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan sakinlerin hepsinin ayrı bir hikayesi var ama tek noktaları ise yuva sahibi olmak. Sirene Belek Hotel Sirene Green Team Komitesi olarak özellikle “Satın Alma Sahiplen” mesajını vermek istiyor ve toplumun her kesiminde farkındalık bilincini oluşturulması önemli olduğunu düşünüyoruz.

 Aksu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekim Tevfik Bey’e ve görevli personeline bizleri detaylı olarak bilgilendikleri için gönülden teşekkürlerimizi sunuyor, bu güzel geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini hayata geçiren Aksu Belediyesi'ni yürekten kutluyoruz.

 Sirene Green Team; 1 Kap su 1 Kap Mama ile onları mutlu etmek çok özel bir duygu. Minik dostlarımızın yaşam haklarını koruyalım ve onlara sahip çıkalım. “Bu Dünya Hepimizin”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?