GÜNDEM

MİNİK EMİN’İ GÖREN GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Yeşiltepe Mahallesi’nde, vücuduna adeta mıknatıs gibi onlarca çatal, bıçak ve kaşık yapışan Emin, görenleri hayrete düşürüyor.

MİNİK EMİN’İ GÖREN GÖZLERİNE İNANAMIYOR
30-05-2018 21:07
Google News

HER ŞEY, TELEVİZYONDA BİR YARIŞMACIYI İZLERKEN BAŞLADI

5. sınıf öğrencisi Emin Okur, üç yıl önce yetenek yarışmasında vücuduna metal eşyalar yapışan bir yarışmacı gördü. Deneme yapan Okur, aynı özelliğin kendinde de olduğunu fark etti. Olay, tüm aileyi şoke etti. Okur, “İlk olarak televizyonda gördüm. Ben de deneyip bana da çatal, kaşık, gibi eşyaların yapıştığını öğrendim. Sonra çeşitli denemeler yaptım. Beni gören herkes çok şaşırıyor. Böyle bir özelliğim olduğu için çok mutluyum” dedi.

“ÇOK ŞAŞIRDIK”

Oğlunun vücuduna metal eşyalar yapıştığını görünce şaşkınlık yaşadığını kaydeden Anne Nurhan Okur “Oğlum 3 ay önce televizyonda yarışma programında bir yarışmacının üzerine metal eşyalar yapıştırdığını görünce denemek istediğini söyledi. Duyunca önce şaşırdık sonra 'tamam' dedik ve denedik başarılı oldu. O zamandan beri de yapıyor. Metal cisimler göğüs kısmına daha çok yapışıyor. Kaşık, çatal, telefon ve meral eşyalar yapışıyor” dedi. (Yusuf Kavak)

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete