Ana içeriğe geç

Minik gazeteciler yarıştı

Gercüş Kaymakamlığı, Gercüş Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle anlamlı etkinlik düzenlendi.

Minik gazeteciler yarıştı

Etkinlik, Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Minik Gazeteciler Yarışıyor etkinliğine Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Dursun, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Torlak, Gazeteci Mansur Obut, TRT Muhabiri Şirin Yılmaz, Demirören Haber Ajansı Muhabiri Bayram Ayhan ve İHA Muhabiri Şehmus Ustabaşı katıldı. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere bisiklet hediye edildi.

GAZETECİLİĞİN ÖNEMİ VURGULANDI

Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş “Gazetecilik, toplumun vicdanı ve halkın doğru bilgiye ulaşmasında en önemli araçtır” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle