EĞİTİM

MİNİK KAHRAMANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye'de Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor ismiyle gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Explore programında ödül alan öğrencileri ziyaret etti.

MİNİK KAHRAMANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
30-06-2021 14:06
BATMAN
Google News

 

Müdür Kurtaran, 2020-2021 Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor ismiyle gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Explore Playmakers: oyun kurucular sezonunda, Nureddin Zengi İlkokulu Robotik Kodlama Takımı Kızlar Bilimle Buluşuyor yarışmasına katıldı.

Çevrim içi olarak gerçekleşen yarışmada Nureddin Zengi İlkokulu Öğrencilerinden oluşan Ladybirds takımı Kâşifler Bir Arada ödülünü almaya hak kazandı.

PROJENİN DETAYLARI ANLATILDI

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor projesine ilişkin verilen bilgide “Sporun, hareket etmenin, işbirliği yapmanın, arkadaşça rekabetin ve kutlamanın dünyasına giriş yaparak SPLAYMAKERSSM ile Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor takımları, oyunlar için farklı alanlarda hangi aktiviteler yapılabileceklerini ve oyunlar ile aktivitelerin daha eğlenceli ve herkes için ulaşılabilir olmasını nasıl sağlayabileceklerini keşfediyorlar” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete