TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Minik kaşifler için etkileşimli bebek tiyatrosu

Tiyatro; bir öykünün, karakterlerin davranışı yoluyla bir düşünceyi aktarmak üzere, konuşma ve hareket yardımıyla, sahne üzerinde eyleme dönüştürülmesidir.

Minik kaşifler için etkileşimli bebek tiyatrosu
04-11-2023 01:30
03-11-2023 13:57
BATMAN
Google News

HiPP Türkiye olarak, yaşamdaki en değerli varlığımız olan bebek ve küçük çocuklarımız için, Mehmet Ustaoğlu PR tarafından, tiyatro sanatçısı Deniz Yeşil Mavi ile ‘HiPP Bebek Tiyatro Lansmanı’ gerçekleştirdik. KidZania Tiyatro sahnesinde gerçekleşen oyuna çok sayıda influencer anne ve bebekleri katıldı.

Çocuk doğduğu andan itibaren bir araştırma içine girer, gördüğü pek çok şeyi kavramaya çalışır. Toplum içinde kendini yavaş yavaş göstermeye çalışır.

HiPP Bebek Tiyatrosu’nda, Deniz Yeşil Mavi’nin yazıp, yönettiği oyun sayesinde bebekler keşfetmeye; duyu organlarını kullanarak her şeyi tek tek öğrenmeye başlar.

Kendilerini ifade etmeyi öğrenirler; böylece güvenleri ve problem çözme yetenekleri artar. İletişim becerileri artar. Bu sayede olaylara farklı açılardan bakabilme becerisi kazanmış olurlar. Bebeğin duygusal gerginliklerden uzaklaşmasına ve bireysel sorunlarına çözüm üretmesine yardımcı olur.

Tiyatro bir oyundur; oyun çocuğun doğasında vardır, bu onun yaşamında vazgeçilmez bir parçadır. Çocuklar, oyun sayesinde doğal yol ile eğlenerek öğrenirler. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete