GÜNDEM

MİNİK UBEYD, KADERİNE TERK EDİLDİ

Batman’da özel bir hastanede solunum ve kalp yetmezliği teşhisi konulan 1 yaşındaki bebek, ailesi tarafından hastanede kaderine terk edildi.

MİNİK UBEYD, KADERİNE TERK EDİLDİ
12-03-2015 21:10
Google News

10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan bebeğe hemşireler kendi çocukları gibi bakıyor.

10 gün önce ailesi tarafından Şırnak’tan Batman’daki özel bir hastaneye getirilen Ubeyd Kaya (1) isimli bebek, solunum ve kalp yetmezliği teşhisiyle yoğun bakım ünitesine alındı.

BEBEĞİN İHTİYAÇLARINI HEMŞİRELER KARŞILIYOR

10 gündür ailesi tarafından kaderine terk edilen bebeğin bütün ihtiyaçları hastane personeli tarafından karşılanıyor. Hemşireler, bir hafta önce bir yaşını dolduran bebeğe pasta alarak doğum gününü kutladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Uzman Dr. M. Şirin Aslan Kılıç “Solunum ve kalp yetmezliği ile hastanemize gelen bu çocuk için tüm imkânları seferber ediyoruz. Biz nasıl tedavisini yaptıysak ailesi de duygusal davranıp bir zahmet gelip bebeklerini sorsunlar” dedi.

BEBEĞİN AİLESİ HALEN GELMEDİ

Ailenin gelmemesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Aslankılıç “bu bebeğin anne babasını hala görmedim. Bir kardeşi vardı. İki gün kaldı oda bırakıp eve gitti. Bu bebek 10 gündür burada. Şu anda bebeğin genel durumu iyi, inşallah 5 gün sonra taburcu edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete