GÜNDEM

MİNİK YUSUF, BİSİKLETİNE KAVUŞTU

Önceki hafta gazetemizi ziyaret ederek çalınan bisikletinin bulunmasını isteyen Minik Yusuf’un çağrısı, yanıtsız kalmadı.

MİNİK YUSUF, BİSİKLETİNE KAVUŞTU
29-04-2016 20:32
Google News

HIRSIZ AĞABEYLERİNE SESLENMİŞTİ AMA ESNAF SAHİP ÇIKTI

Dayısının hediye ettiği bisikleti, Akyürek Mahallesi’nde ikamet ettiği evin bahçesine park eden ancak sabah uyandığında bisikletin çalınmış olduğunu fark eden İlkokul Öğrencisi Yusuf Gündüz, çalınan bisikletini günlerce aradıktan sonra çareyi gazetemize gelmekte buldu.

DUYARLI BİR ESNAF, YUSUF’A BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Gazetemize verdiği demeçte hırsız ağabeylerine seslenen Yusuf Gündüz, bisikletinin kendine iade edilmesini istemişti. Minik Yusuf’un çağrısı, Batman Sonsöz’de yankı buldu. İlkokul Öğrencisi Yusuf’un çağrısına kulak veren Şahane Cafe Sahipleri, gazetemizin basın bürosu ile irtibata geçti. Satın aldığı bisikleti Minik Yusuf’a teslim eden esnaf “Yusuf’un Batman Sonsöz’deki çağrısı içime dokundu. Hırsız ağabeylerine seslenerek tek arkadaşı olan bisikletini geri getirmelerini istemişti. Ne yazık ki dünya o kadar temiz değil. Küçük bir çocuğun bisikletine el koyacak kadar vicdansız insanlar var. Minik Yusuf’un çağrısına sessiz kalamazdım. Satın aldığım bisikleti Yusuf’a teslim ettiğimde, gözlerindeki sevinç bana yetti” dedi. Yusuf Gündüz, kendisine hediye edilen bisikletten dolayı Şahane Cafe Sahiplerine ve Çalışanlarına teşekkür etti. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete