YAŞAM

MİNİKLER, SONSÖZ’E MAVİ KAPAK BAĞIŞLADI

Yavuz Selim İlkokulu’nun anaokulu minikleri, 1 yıl boyunca sokaklardan topladığı mavi kakları, tekerlekli sandalyeye dönüştürülmek üzere Gazetemiz Sonsöz’e teslim etti.

MİNİKLER, SONSÖZ’E MAVİ KAPAK BAĞIŞLADI
25-06-2021 13:52
BATMAN
Google News

 

MİNİKLER HEM ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DESTEK VERDİ

HEM ENGELLİ BİREYLERE KARŞI FARKINDALIK OLUŞTURDU

Gazetemiz Sonsöz, engelli bireylere tekerlekli sandalye kazandırmak amacıyla mavi kapak toplama etkinliklerini sürdürürken, Yavuz Selim İlkokulu’nun anaokulu minikleri de hem çevreyi temiz tutmak hem engellilere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla topladığı mavi kapakları Gazetemiz Sonsöz’e teslim etti.

AMAÇ, ÖĞRENCİLERDE TOPLUMSAL DUYARLILIK OLUŞTURMAK

Öğretmen Elif Gülmez “Miniklerimizi hem eğitim hayatına hem hayata hazırlıyoruz. Bu yüzden tüm Türkiye’de yürütülen mavi kapak kampanyasına biz de katıldık. Sokaklara atılan plastikler çevreye zarar veriyor. Hem çevre kirliliğinin önlenmesi için toplumsal duyarlılık oluşturmak hem mavi kapakların engelli bireylerimize tekerlekli sandalye olarak dönmesini sağlamak amacıyla minik öğrencilerimizle birlikte 1 yıl boyunca mavi kapak topladık. Ceplerinde topladıkları mavi kapakları her gün sınıflarına getirdiler. Okulumuzun diğer öğretmen ve öğrencileri de destek verdi. Topladığımız mavi kapakları Sonsöz’e teslim ettik. Bu tür farkındalık kampanyalarına desteklerimiz sürecektir” dedi.

Okul Müdürü Ömer Bayhan, çalışmalarından ötürü öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete