GÜNDEM

MODALİZA, HER YAŞA VE ZEVKE HİTAP EDİYOR

Belde Mahallesi Ece Apartmanı altında bulunan Modaliza Çanta ve Eşarp Mağazası, her zevke hitap etmekle kalmayıp şıklıkta birbiriyle yarışan ürünleriyle göz dolduruyor.

MODALİZA, HER YAŞA VE ZEVKE HİTAP EDİYOR
26-03-2015 23:27
Google News

Her yaş gurubuna ve her zevke hitap eden renk, model ve şıklıkta çanta ve cüzdan satışı yapan Modaliza, uygun fiyat seçenekleriyle de müşterilerine değer katıyor. Uygun fiyat ve kaliteden ödün vermeden hizmet verdiklerini söyleyen Mağazayı İşletmecisi Burhan Demir “Batmanlılara hizmet etmekten onur duyuyoruz. Kaliteli ve her bütçeye uygun çanta, cüzdan ve eşarplarla Batmanlı kadınlara hitap ediyoruz. Zaman zaman indirimler de uyguluyoruz. Yılarlın tecrübesiyle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

ÇANTALAR İNDİRİMDE

Özel gün ve haftalarda indirim ve kampanyalarla hizmet çıtasını yükselttiklerini belirten Demir “Mağazamızda şu anda indirimli çantaları satışa sunduk. Çeşitlerimiz boldur. Her zevke, her yaşa ve her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcuttur. Çanta ve eşarp ihtiyacını gidermek isteyenleri ya da hediyelik eşya arayanları mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete