GÜNDEM

“Modern binayı Batman’a kazandırdık”

İki dönem BATSO Başkanlığı yapan ve yeni dönemde başkan adayı olan Abdulkadir Demir, yaptığı hizmet ve yatırımları açıklarken, Oda’ya modern bina kazandırdıklarını belirtti.

“Modern binayı Batman’a kazandırdık”
14-09-2022 13:27
14-09-2022 13:33
BATMAN
Google News

BATSO’nun tarihi ile ilgili bilgi veren Başkan Demir “1967 yılında temsilcilik olarak faaliyete başlayan BATSO, 1968’de müstakil oda olarak faaliyete başladı. Çarşı Mahallesi ve sonrasında Akyürek Mahallesinde yetersiz ortamda hizmet verdi. 19 Mayıs 2013'te başkanlığa seçilmemiz sonrası odamız çalışmalarımız ve girişimlerimiz sonucu 2017 yılında Batman’ın en merkezi bölgesinde 7 katlı modern bina ve çalışma ortamına kavuştu” dedi.

GELİŞEN VE BÜYÜYEN BATMAN İÇİN MODERN BATSO BİNASI İNŞA EDİLDİ

Petrolün bulunması ile birlikte Batman’da ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması, ticaret ve sanayi faaliyetlerinin sağlam bir temele oturtulması, kente yatırım yapacak şirketlere bilgi sağlanması, tüketici haklarının korunması alanlarında hizmet veren BATSO’ya yeni ve modern bina kazandırdıklarını belirten Demir “Üyelerimize Avrupa standartlarında ve teknolojik imkânlarla hızlı ve kaliteli hizmet sunuyoruz” dedi.

MODERN BİNA HALKA AÇIK…

BATSO’nun hizmet binasına ilişki bilgi veren Demir, “Hizmet binamızın zemin katı, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Kızılay Kan Merkezi’ne dönüştürüldü. Binamız, yeni ve modern arşiv ve depo alanları, oda sicil ve ticaret sicil işlemleri, Sanayi-Kapasite-Ulaştırma Birimi, DAİB İrtibat Bürosu (Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği), ABİGEM (Avrupa Birliği Proje Geliştirme Merkezi) ve Kadın-Genç Girişimciler Kurulu hizmeti veriliyor. Binamızda modern konferans ve toplantı salonu da mevcuttur” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?