TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Modifiye araç tutkunları buluştu

Türkiye'nin farklı illerinden çok sayıda modifiye araç tutkunu, Amasya’da düzenlenen Modifiye Araç Fuarı’nda bir araya geldi.

Modifiye araç tutkunları buluştu
09-07-2023 17:34
09-07-2023 17:35
AMASYA
Google News

Amasya Tuning Clup tarafından Helvacı Mahallesi'nde düzenlenen "6. Modifiye Araç Fuarı" 70 ilden 1500 modifiye aracın katılımıyla gerçekleştirildi.
Fuarda Kastamonu’nun Tosya ilçesinden çekici ile getirilen 25 kilo pirinç kullanılarak kaplanan otomobil katılımcılardan ilgi gördü.
Araçlar hakkında bilgiler alan vatandaşlar, beğendikleri modifiye araçlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Amasya Tuning Clup Başkanı Talip Yeniçeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, modifiyenin bir tutku ve hobi olduğunu belirtti. Festivali trafiğe kapalı alanda vatandaşları rahatsı etmeden yaptıklarını bildiren Yeniçeri, fuara katılanlara teşekkür etti.
Fuara otomobilini Tosya pirinci ile kaplayarak katılan Şeyma Gül Alan ise Tosya'nın kültürel mirası Tosya pirinci ile farklı bir tasarım yapmak istediklerini dile getirdi. Alan, şu ifadelere yer verdi:
"Fuara özel bir araç hazırlamak istedik. Pirinç, Tosya’nın en önemli kültürel mirası. İsraf etmeden atık pirinçleri biriktirdik ve arabamızı kapladık. Yaklaşık 25 kilo pirinç gitti." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete